МЕТАЛЕВІ ОФІСНІ МЕБЛІ,
СЕЙФИ

Продукти

Враховуючи призначення офісних сейфів, зручність використання та їх зовнішній вигляд є важливими критеріями для вибору конкретної моделі.

За кількістю секцій, кожна з яких закривається індивідуальним замком, сейфи для офісу можуть бути одно-, дво-, три- та чотирьох — секційні.

Залежно від габаритних розмірів офісні сейфи можуть встановлюватися на підлогу або всередину меблів. Сейфи для офісу висотою до 720 мм зручно розташовувати під робочим столом.

В середині офісного сейфа може перебувати касовий відсік (трейзер), який закривається на окремий замок, висувні ящики або полиці. Полиці можуть бути знімні або нерухомі, з регулюванням по висоті місця встановлення або фіксованим розташуванням.

В якості захисного декоративного покриття використовуються лакофарбові матеріали гарячої сушки або полімерне порошкове покриття. З точки зору довговічності використання та опору стирання, останній варіант найбільш прийнятний. Полімерний порошок наноситься на металеву поверхню в електростатичному полі за допомогою спеціального обладнання і злегка пристає до неї.

Після цього виріб поміщається в камеру, де при високій температурі (близько 200 °С) відбувається спікання порошку з поверхнею металу з утворенням дуже міцної плівки. Якість отриманого покриття сильно залежить від способу підготовки металу до нанесення покриття — метал повинен бути очищений від будь-яких ознак корозії, знежирений та, дуже важливо, — фосфатований.

Процес фосфатування — це хімічний процес, в результаті якого на сталі утворюється фосфатна плівка, яка служить антикорозійною основою для подальшого порошкового покриття та забезпечує його надійне зчеплення (адгезію) з поверхнею металу.